Låt oss hjälpa dig med din hunds fysiska behov!

Löpträning för din hund

Vi erbjuder löpträning för din hund utifrån hundens fysiska förmåga, kapacitet och behov. Träningen sker individuellt och utgår vanligtvis från ert hem eller efter önskemål. 

Vår ambition är att alla hundar ska ha möjlighet att få utlopp för sitt fysiska & psykiska behov. Just löpträning som fysisk aktivitet är en utmärkt byggsten i hela hundens välmående och en av de basala grunderna i hundens “behovstrappa”.

Vi förstår att alla inte har möjlighet och tid att alltid ge sin hund den fysiska stimulans som den faktiskt är i behov av – Vi finns därför här för er! 

Vi löptränar alla sorters hundar, små som stora. Vid löpträning med oss är din hund alltid i trygga händer och givetvis försäkrad!

När du bokar väljer du antingen enskilda pass med oss eller vårt paket där fyra pass ingår plus andra förmåner. 

Vi finns på ett flertal orter i hela Sverige – boka direkt här nedan!

Varför ska din hund löptränas?

Det är vi som löptränar din hund!

Hitta din Dogrunner här:

Alingsås

Ulrika

Boden & Luleå

Pernilla

Stockholm

Rebecca

Göteborg

Rasmus

Göteborg

Niknaz

skövde

Cecilia

Söderköping

Jonna

Ny dogrunner kommer snart

Rättvik & Falun

Tea

Upplands-bro

Charlotte

botkyrka & tumba

Anna

Östersund

Amanda

Finns vi inte på din ort? Vi växer ständigt, så lämna en intresseanmälan i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss när vi finns på din ort!

Pris för löpträning

Uppvärmning & nedvarvning ingår

Vid fler hundar i samma hushåll tillkommer 50:-/per extra hund vid träning under samma pass

Vill du däremot ha separata pass för alla dina hundar ber vi dig boka enskilda pass/paket per hund

I vårt paket ingår: 4 löppass med 20% rabatt, unika rabatter i vår webbshop samt en individuell träningsplan för din hund!

Enskilda pass
249 kr inkl. moms
 •  

spara 20%

fyra pass under en månad-vårt paket för din hunds välmående!
799 kr inkl. moms
 •  
Paketpris

Hur går löpträningen till?

Passet inleds alltid med uppvärmning i from av rask promenad och småjogg. Därefter påbörjar vi löpträningen som anpassas helt och hållet efter hunden och dennes förutsättningar. Utifrån hundens fysik så planeras passen vanligtvis i form av en upptrappning där varje pass utökas lite med distans, hastighet eller lite mer terräng för att stimulera olika muskelgrupper hos hunden. 

Upplägget beror även på om du som ägare har något specifikt mål med träningen som du vill att vi ska uppnå tillsammans med din hund. Efter passet går vi alltid ner hunden i varv.

Inför varje ny hund som vi tar emot så önskar vi lite bakgrundsinformation samt utgångsläge avseende din hund så att vi kan ge din hund rätt förutsättningar!

Hos oss betalar du inte för tid eller sträcka då alla våra kunder är olika individer med olika förutsättningar. Därför kan vi inte i förväg bestämma distans eller tidsåtgång för just din hunds löpträning. Vi anpassar varje pass utefter din hunds fysik, dagsform, erfarenheter med mera. Just för att din hund ska få ett optimalt pass – för din hund förtjänar endast det bästa! 

Kontaktformulär

Kontakt oss nedan vid frågor samt för bokning av hel månad: 
070-265 30 52
info@runningdogs.se

  Vi värnar om dina personuppgifter

  Hunden måste alltid vara veterinärförsäkrad för att få löptränas hos oss. Vi tillhandahåller extra försäkring (Självriskeliminering) samt ansvarsförsäkring på varje hund utöver eran egen försäkring.

  Kontaktformulär

  Kontakt oss nedan vid frågor samt för bokning av två tillfällen/vecka: 
  070-265 30 52
  info@runningdogs.se

   Vi värnar om dina personuppgifter