Om Running dogs

Varmt välkommen till Running dogs - din plattform för ett aktivare hundliv!

Jag som grundat Running dogs heter Alva och tillsammans med min man Jens och våra tre polarhundar lever vi ett aktivt liv med huvudfokus inom draghundsporten och hundhälsa.

Både jag och Jens är är aktiva på tävlingsbanorna inom flera discipliner i draghundsporten. Jag är även utbildad friskvårdsinstruktör för hund vilket grundar sig i mitt intresse att lära ut och aktivera fler inom draghundsträning och annan fysisk träning med hund.  

Här hos oss på Running dogs hittar du kunskapen du kan tänkas behöva för att börja eller fortsätta med er träning i vår underbara sport. 

Är du dessutom nybörjare så har du hamnat helt rätt - vi brinner nämligen lite extra för dig som är ny i sporten och vi finns alltid tillhands för att hjälpa dig komma igång på bästa sätt! 

Behöver du hjälp med aktiveringen av din hund så finns våra härliga Dogrunners på ett flertal orter runt om i Sverige hjälper dig med träningen av din hund genom personlig löpträning för din hund.

Vi erbjuder även coachning inom canicross (CaniX Coachning som vi kallar det) både fysiskt och online. 

Vår vision är att fler ska upptäcka sporten och fördelarna med en vältränad hund oavsett ambitionsnivå och hundras. Det ska vara enkelt, sunt och roligt att komma igång med träningen, därför finns vi här för dig!

Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att höra av dig! 

Vi ser framemot att hjälpa dig!

/Alva & co.